Over ons.

Uw partner in IT Risk.

Controllo helpt bedrijven met het identificeren en mitigeren van bedrijfsrisico’s in en rond informatiesystemen. Dit doen we door het uitvoeren van IT Risk en Audit opdrachten.

 

Visie

Onze visie is ons bedrijf te ontwikkelen als een bekende, betrouwbare partner in het uitvoeren van Risk en Audit diensten. Wij geloven in de kracht van onze diensten waarbij wij u inzicht kunnen geven in risico’s en interne beheersing om uw groeikansen te benutten en risico’s te beperken.

Aanpak

Wij werken vanuit onze aanpak waar klant en kwaliteit centraal staan. Bij elke opdracht is het onze taak om de wens van de klant om te zetten in werkzaamheden met het juiste resultaat. Dit doen wij door de klant vanaf het eerste gesprek kwaliteit en aandacht te geven waardoor er maximale waarde aan de organisatie kan worden toegevoegd.

Markt

Uitgebreide expertise van uw sector is van belang om u goed van dienst te kunnen zijn. Controllo beschikt over jarenlange ervaring in het uitvoeren van opdrachten binnen diverse industrieën en sectoren. Wij onderscheiden ons graag door een combinatie van vaktechnische kennis (Register EDP-auditors), en hoge mate van kennis en affiniteit van bedrijfsprocessen. Dit maakt ons uw geschikte partner voor IT Risk opdrachten.

Jeroen Kleijn | Controllo BV

Jeroen Kleijn 

Jeroen is een ervaren IT Risk & Audit professional die organisaties helpt met het identificeren en beheersen van IT risico’s. Hij combineert zijn ruime (Big-4) ervaring in Risk en Audit met de menselijke factor. Zijn expertise ligt op het  uitvoeren en leiden van complexe risico management vraagstukken en audit opdrachten als (J-)SOX Compliance, ISAE3402, NOREA3000.  Jeroen heeft ervaring binnen diverse industrieën en sectoren (Financial Services, Retail, Manufacturing, Publieke Sector etc.). 

Hij onderscheidt zich als een sociaal, analytisch vaardig en positief ingesteld persoon. Met zijn enthousiasme brengt Jeroen bestaande risico’s en mogelijke maatregelen op zijn eigen manier binnen organisaties onder de aandacht. In zijn rol als IT Risk & Audit ‘ambassadeur’ ligt zijn drive in het enthousiasmeren van de toegevoegde waarde van Risk en interne beheersing.

Jeroen is een Register EDP Auditor en lid van de NOREA.